Öregdiákok

Pázmány Kártya igénylés

Pázmány Kártya igényléséhez kattintson a képre!

Pázmány kártya

Egyetemünk által bevezetett Pázmány Kártyaprogram keretében minden je­len­legi és egykori hallgatónk, valamint ok­ta­tó, nem ok­ta­tó mun­ka­tár­sunk jo­go­sult kártyaigénylésre, mely té­rí­tés­men­te­sen igényel­hető.

A Pázmány Kártyatulajdonosok szá­má­ra le­he­tő­ség nyílik a Pázmány Kártya­partnerek által kínált kedvezmények igénybevételére.

Bővebb információ: Pázmány Kártya

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális alap társfinanszírozásával valósul meg.

Öregdiák találkozó 2012

PPKE BTK | 2012. április 2. | BTK | öregdiákok

2012. ÁPRILIS 13. BUDAPEST - SILENUS PUB

 

2012 április 13-án Budapesten találkoztak a PPKE BTK öregdiákjai. A rendezvényen közel 300 volt hallgató vett részt, és attól is különleges volt ez az alkalom, hogy most először sikerült valamennyi évfolyam hallgatóit ilyen nagy létszámban megmozgatni.

A Pázmányos Alapító Atyák és Anyák, valamint a Pázmány Klub csoportok hatékony segítségét, közreműködését kértük a siker érdekében, a rendezvény lebonyolításában pedig az Event&More rendezvényszervező cég adott hatékony segítséget.

A találkozó 17 órakor kezdődött, és a látogatók zöme meg is érkezett erre a korai időpontra, mert a Pázmány Klub által megszervezett szakmai program kivételesen sok érdeklődőt vonzott. A megnyitót követően államigazgatás, alkotóművészet, média, PR, marketing, oktatás, HR, tanácsadás és vállalkozás szekciókra oszlott a találkozó közönsége, ahol jelesebb öregdiákok vezették a beszélgetést, biztosítottak lehetőséget a különböző szakterületek képviselőinek a tapasztalatcserére. A legsikeresebb csoportok asztalainál, még a 21 órakor kezdődő koncert megkezdésekor is folyt a társalgás, szekciónként több tucat ember merült bele a felvetett témákba.

Ez volt az első olyan öregdiák találkozó, ahol a Pázmány Kártyához gyorsan és egyszerűen hozzájuthattak volt hallgatóink. A vásárlói kedvezményeket biztosító kártyát valamennyi diplomát, vagy abszolutóriumot szerzett hallgatónkhoz szeretnénk eljuttatni. A nemrég indult kezdeményezés egyedülálló a hazai felsőoktatásban, a Pázmány Kártya sikerét már igazolja annak népszerűsége és az a tény, hogy a találkozó résztvevői közül már több cég képviselői, vezetői jelezték, hogy elfogadóhelyként is szeretnének csatlakozni.

A szakmai programokat követő party hajnali 3 óráig tartott, nagyon jó hangulatban telt, olyan emberek találkozhattak egymással, akik több éve nem látták már egymást, de a kötetlen beszélgetéseken túl különösen fontos megjegyeznünk, hogy sikerült lehetőséget teremtenünk a nálunk végzett bölcsészeknek arra, hogy könnyebben megtalálhassák a velük azonos szakmai területen dolgozó öregdiáktársakat, akikkel a jövőben üzleti, szakmai, baráti kapcsolatokat alakíthatnak ki.

A találkozóról film is készült!