Pázmány Kártya igénylés

Pázmány Kártya igényléséhez kattintson a képre!

Pázmány kártya

Egyetemünk által bevezetett Pázmány Kártyaprogram keretében minden je­len­legi és egykori hallgatónk, valamint ok­ta­tó, nem ok­ta­tó mun­ka­tár­sunk jo­go­sult kártyaigénylésre, mely té­rí­tés­men­te­sen igényel­hető.

A Pázmány Kártyatulajdonosok szá­má­ra le­he­tő­ség nyílik a Pázmány Kártya­partnerek által kínált kedvezmények igénybevételére.

Bővebb információ: Pázmány Kártya

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális alap társfinanszírozásával valósul meg.

A versenyről alkotott felfogás Magyarországon

Admin | 2011. július 20. | JÁK | hírek

Kedves Öregdiákok!

A karunkon 2009-ben elnyertünk egy OTKA pályázatot, amelynek célja, hogy a versenyről alkotott felfogást feltérképezzük Magyarországon és összevessük a versenyhatóság általkövetett versenypolitikával és az elmélettel. Ennek keretében elindítottunk egy kérdőíves felmérést. Amennyiben úgy érzik hozzá szeretnénk járulni karunk sikeréhez a pályázat megvalósítása kapcsán, akkor örömünkre szolgálna ha kitöltenék az alábbi linken elérhetőkérdőívet. Annak kitöltése kb. 15-20 percet vesz igénybe és szakmai felkészülést nem igényel.

kérdőív elérhető itt: http://goo.gl/OdBpi vagy a www.versenyjog.com oldalról a nagy bannerre kattintva.

Egyben az is sokat segítene a versenyfelfogás tényleges feltérképezésében, ha mind több emberhez eljutna a kérdőív, így barátok és ismerősöknek is továbbítható.

 


Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás. Legyen Ön az első!