Pázmány Kártya igénylés

Pázmány Kártya igényléséhez kattintson a képre!

Pázmány kártya

Egyetemünk által bevezetett Pázmány Kártyaprogram keretében minden je­len­legi és egykori hallgatónk, valamint ok­ta­tó, nem ok­ta­tó mun­ka­tár­sunk jo­go­sult kártyaigénylésre, mely té­rí­tés­men­te­sen igényel­hető.

A Pázmány Kártyatulajdonosok szá­má­ra le­he­tő­ség nyílik a Pázmány Kártya­partnerek által kínált kedvezmények igénybevételére.

Bővebb információ: Pázmány Kártya

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális alap társfinanszírozásával valósul meg.

Idén végeztek először agrárjogi továbbképzésen

JÁK Admin. | 2011. augusztus 9. | JÁK | hírek

Idén végeztek először agrárjogi és vidékfejlesztési szakjogászok, valamint agrárjogi és vidékfejlesztési igazgatási szakemberek Karunkon

A szakirányú továbbképzés az agrárjogi és vidékfejlesztési igazgatási és jogi tudásanyag elsajátítására irányult, és a hazai és közösségi jogi ismereteinek megszerzését egyaránt szolgálta. Szakdolgozat született többek között a magyar mezőgazdaság finanszírozásáról és annak hatékonyságát akadályozó tényezőkről. Nagyon hasznos elemzés olvasható továbbá az élelmiszerlánc-felügyelet jelentőségéről és az ennek tényleges biztosítását szolgáló fontosabb jogszabályok alkalmazásáról egy másik dolgozatban. A szakdolgozatok a könyvtárban elérhetők.