Pázmány Kártya igénylés

Pázmány Kártya igényléséhez kattintson a képre!

Pázmány kártya

Egyetemünk által bevezetett Pázmány Kártyaprogram keretében minden je­len­legi és egykori hallgatónk, valamint ok­ta­tó, nem ok­ta­tó mun­ka­tár­sunk jo­go­sult kártyaigénylésre, mely té­rí­tés­men­te­sen igényel­hető.

A Pázmány Kártyatulajdonosok szá­má­ra le­he­tő­ség nyílik a Pázmány Kártya­partnerek által kínált kedvezmények igénybevételére.

Bővebb információ: Pázmány Kártya

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális alap társfinanszírozásával valósul meg.

Magas rangú állami kitüntetésben részesült T. Erdélyi Ilona

PPKE BTK | 2011. szeptember 8. | BTK | hírek

Az augusztus 20-ai állami ünnep alkalmából az államfő a Magyar Köztársasági Érdemrend tiszti-, illetve lovagkeresztjével ismerte el számos kiemelkedő hazai kutató munkáját. A díjazottak között volt a PPKE BTK professor emeritája, T. Erdélyi Ilona is.

"Arra ösztönöz, hogy az eddigi elhivatottsággal folytassam tudományos és oktató munkámat" – hangsúlyozta a magas rangú elismerés kapcsán T. Erdélyi Ilona, az MTA doktora, az MTA Irodalomtudományi Intézetének nyugalmazott tudományos főmunkatársa, aki a mai napig oktat a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen. A Magyar Köztársági Érdemrend tisztikeresztjét az Irodalomtudományi Intézet alapítójaként és munkatársaként végzett kimagasló munkájáért, a magyar reformkor irodalom- és sajtótörténetének, valamint esztétikájának területén végzett kutatásaiért, Erdélyi János életművének feltárásáért és kritikai kiadásban megjelent összes művének sajtó alá rendezéséért, valamint a német, az osztrák és a magyar romantika kapcsolatáról írt nemzetközileg is elismert tanulmányaiért vehette át.

Forrás: Magyar Tudományos Akadémia

Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás. Legyen Ön az első!