Pázmány Kártya igénylés

Pázmány Kártya igényléséhez kattintson a képre!

Pázmány kártya

Egyetemünk által bevezetett Pázmány Kártyaprogram keretében minden je­len­legi és egykori hallgatónk, valamint ok­ta­tó, nem ok­ta­tó mun­ka­tár­sunk jo­go­sult kártyaigénylésre, mely té­rí­tés­men­te­sen igényel­hető.

A Pázmány Kártyatulajdonosok szá­má­ra le­he­tő­ség nyílik a Pázmány Kártya­partnerek által kínált kedvezmények igénybevételére.

Bővebb információ: Pázmány Kártya

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális alap társfinanszírozásával valósul meg.

Motiválni, megtartani, lelkesíteni katekétaként

Admin | 2017. május 16. | hírek

Másodszor rendezik meg a Mentorkonferenciát Szegeden, melynek mottója: „A szomjazónak ingyen adok az élet forrásának vizéből.” (Jel 21, 6)

A Szeged-Csanádi Egyházmegye Kateketikai Irodája idén is megrendezi a Mentor-Katekéta Konferenciát, melynek időpontja 2017. június 10. szombat, helyszíne pedig a szegedi Gál Ferenc Főiskola Klebelsberg-terme lesz.

A második szakmai rendezvény témája: Motiválni, megtartani, lelkesíteni a katekéta szolgálatban.

Kiket várnak a II. Mentor-Katekéta konferenciára?
• Egyházmegyei Kateketikai irodák referenseit és munkatársait
• Katekéta koordinátorokat
• A katekétaképzés szakmai felelőseit (oktatókat és kateketikai gyakorlat vezetőket)
• A mentor-katekétákat   

Jelentkezni az alábbi linken lehet:  https://docs.google.com/forms/d/15KhvIrkA9F7m0ZZdpWGtyf4jsXkcJRjr5knumfLl0Iw/edit?usp=sharing  ​
Az alábbi linken olvasható a konferencia programja: http://www.kateketa.hu/index.php/mentor-program-renovabis-ho21150/mentorkonferencia/mentorkonferencia-2017/   Jelentkezési határidő: 2017. május 20., szombat 23:59.

Amennyiben kérdése merülne fel, úgy napközben (9:00-16:00 között) a +36-20/828-9173-as telefonszámon, vagy a kateketakor@gmail.com e-mail címen kérhet felvilágosítást.