Pázmány Kártya igénylés

Pázmány Kártya igényléséhez kattintson a képre!

Pázmány kártya

Egyetemünk által bevezetett Pázmány Kártyaprogram keretében minden je­len­legi és egykori hallgatónk, valamint ok­ta­tó, nem ok­ta­tó mun­ka­tár­sunk jo­go­sult kártyaigénylésre, mely té­rí­tés­men­te­sen igényel­hető.

A Pázmány Kártyatulajdonosok szá­má­ra le­he­tő­ség nyílik a Pázmány Kártya­partnerek által kínált kedvezmények igénybevételére.

Bővebb információ: Pázmány Kártya

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális alap társfinanszírozásával valósul meg.

Nemzetközi bizantinológiai konferencia

PPKE Adminisztrátor | 2011. április 5. | BTK | hírek

A Pázmány Péter Katolikus Egyetem Klasszika-filológia és Medievisztika Intézete és az ELTE Eötvös József Collegium 2011. május 26-27-én nemzetközi bizantinológiai konferenciát szervez Ungarn und Byzanz címmel.

A konferencia többéves nemzetközi együttműködés eredménye: a 2008 óta meglévő osztrák, cseh és szlovák kapcsolataink a keretegyezmények, nyári egyetemek, kutatóutak során mára odáig fejlődtek, hogy olasz, szerb, román, német szaktekintélyeket is vendégül láthatunk.

Külön megtiszteltetés számunkra, hogy konferenciánkon plenáris előadást tart a Nemzetközi Bizantinológiai Társaság elnöke (Peter Schreiner), és ugyancsak szívesen tett eleget meghívásunknak a Byzantinische Zeitschrift, az egyik legrangosabb bizantinológiai folyóirat főszerkesztője, Albrecht Berger.