Pázmány Kártya igénylés

Pázmány Kártya igényléséhez kattintson a képre!

Pázmány kártya

Egyetemünk által bevezetett Pázmány Kártyaprogram keretében minden je­len­legi és egykori hallgatónk, valamint ok­ta­tó, nem ok­ta­tó mun­ka­tár­sunk jo­go­sult kártyaigénylésre, mely té­rí­tés­men­te­sen igényel­hető.

A Pázmány Kártyatulajdonosok szá­má­ra le­he­tő­ség nyílik a Pázmány Kártya­partnerek által kínált kedvezmények igénybevételére.

Bővebb információ: Pázmány Kártya

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális alap társfinanszírozásával valósul meg.

Öregdiák Találkozó

Admin | 2015. november 10. | hírek

MEGHÍVÓ

Az idén 380 éves jubileumát ünneplő Pázmány Péter Katolikus Egyetem Hittudományi Kara a hagyományokhoz híven idén is megrendezi Öregdiák Találkozóját.

Szeretettel várunk minden kedves Érdeklődőt egy közös találkozásra 2015. november 20-án, 16 órától, a Párbeszéd Háza, Dísztermébe (Budapest, Horánszky u. 20.).

A rendezvényen Bíró László püspök úr tart előadást, a 2015 szeptemberében rendezett Családok VIII. Világtalálkozója kapcsán.

Az előadást követően egy kerekasztal-beszélgetés következik, melynek témája „A család  hivatása és missziója az egyházban és a mai világban”.

A beszélgetésre felkért résztvevők: Prof. Dr. Kuminetz Géza, Prof. Dr. Kránitz Mihály, Prof. Dr. Puskás Attila, Prof. Dr. Kocsis Imre.

Moderátor: DDr. Kovács Ákos – a BTK Kommunikáció- és Médiatudományi Intézetének vezetője

Az est kötetlen beszélgetéssel folytatódik a Loyola Café-ban.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött: http://goo.gl/forms/Q4FVa1ETQA