Pázmány Kártya igénylés

Pázmány Kártya igényléséhez kattintson a képre!

Pázmány kártya

Egyetemünk által bevezetett Pázmány Kártyaprogram keretében minden je­len­legi és egykori hallgatónk, valamint ok­ta­tó, nem ok­ta­tó mun­ka­tár­sunk jo­go­sult kártyaigénylésre, mely té­rí­tés­men­te­sen igényel­hető.

A Pázmány Kártyatulajdonosok szá­má­ra le­he­tő­ség nyílik a Pázmány Kártya­partnerek által kínált kedvezmények igénybevételére.

Bővebb információ: Pázmány Kártya

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális alap társfinanszírozásával valósul meg.

Ősszel folytatódnak a Pázmány törzsasztal rendezvényei

JÁK Admin. | 2011. augusztus 11. | JÁK | hírek

A következő rendezvény 2011 őszén lesz, az Európa-jogi szakjogász képzés alumnusainak

A Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Karának Deák Ferenc Továbbképző Intézete 10 éve szervezi szakirányú továbbképzéseit, amelyeken eddig több mint 1400 szakember szerzett oklevelet a meghirdetett 19 szak valamelyikén. Munkájukhoz és szakmai előmenetelük sikeréhez kíván támogatást nyújtani a Pázmány törzsasztal. A Kar találkozókat szervez az egyes szakirányokon végzett egykori hallgatói (alumnusai) számára. A zártkörű rendezvényeken, ahová a szak valamennyi oktatóját is várják, egy-egy felkért előadó tart előadást az adott szakterület legfontosabb időszerű témáinak valamelyikéről, kiemelkedő jelentőségű, aktuális jogalkotási kérdésekről, amelyről utána kötetlen eszmecserére nyílik lehetőség. A műhelybeszélgetést vacsora követi. Következő rendezvényünk az Európa-jogi szakjogász képzést végzetteknek fog szólni, időpontja 2011 őszén lesz.