Pázmány Kártya igénylés

Pázmány Kártya igényléséhez kattintson a képre!

Pázmány kártya

Egyetemünk által bevezetett Pázmány Kártyaprogram keretében minden je­len­legi és egykori hallgatónk, valamint ok­ta­tó, nem ok­ta­tó mun­ka­tár­sunk jo­go­sult kártyaigénylésre, mely té­rí­tés­men­te­sen igényel­hető.

A Pázmány Kártyatulajdonosok szá­má­ra le­he­tő­ség nyílik a Pázmány Kártya­partnerek által kínált kedvezmények igénybevételére.

Bővebb információ: Pázmány Kártya

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális alap társfinanszírozásával valósul meg.

Rendezvényszervezőt valamint német tanárt keresnek

Admin | 2014. február 19. | hírek

Rendezvényszervező:

Azonnali kezdéssel német nyelven legalább társalgási szinten beszélő és németül is jól író gyakornokot keresünk rendezvényszervező cégünkbe.
Ha változatos, mozgalmas munkára vágysz, de az adminisztratív feladatok monotonitását is elviseled, küldd el fényképes önéletrajzodat címünkre: rendezveny@eventandmore.hu.

Amennyiben már dolgoztál ilyen területen, és komolyabb munkalehetőséget keresel, junior rendezvényszervező pozíció elnyerésére is lehetőség van.

A rendezvényszervezés iránti érdeklődés és elkötelezettség, valamint a fenti nyelvismeret nélkülözhetetlen elvárás, szakirányú végzettség, vagy jelenleg folyó tanulmányok, B kategóriás jogosítvány előnyt jelentenek.

Az elvárt munkaidő gyakornoki pozíció esetén is legalább heti 4 nap.

 

Német tanár:
Egy biatorbágyi céges tanfolyamhoz keresnek diplomás német tanárt SOS.
Heti 1 alkalomról van szó, 1x90 perc reggelente- vagy délelőtt.


Seres Katalin
Smart Nyelviskola Kft.
sereskatalin@katedra.hu