Pázmány Kártya igénylés

Pázmány Kártya igényléséhez kattintson a képre!

Pázmány kártya

Egyetemünk által bevezetett Pázmány Kártyaprogram keretében minden je­len­legi és egykori hallgatónk, valamint ok­ta­tó, nem ok­ta­tó mun­ka­tár­sunk jo­go­sult kártyaigénylésre, mely té­rí­tés­men­te­sen igényel­hető.

A Pázmány Kártyatulajdonosok szá­má­ra le­he­tő­ség nyílik a Pázmány Kártya­partnerek által kínált kedvezmények igénybevételére.

Bővebb információ: Pázmány Kártya

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális alap társfinanszírozásával valósul meg.

Törzsasztal a környezeti felelősségről

Admin | 2017. május 17. | hírek

17 május

Helyszín: PPKE JÁK

A műhely-beszélgetés során a ma emberének környezeti felelősségéről tartott rövid felvezető előadás után kötetlen eszmecserére, szakmai kapcsolatépítésre nyílik lehetőség.

Vendégünk: Prof. Dr. Bándi Gyula, a jövő nemzedékek érdekeinek védelmét ellátó biztoshelyettes, tanszékvezető egyetemi tanár, a "Környezetvédelmi szakjogász" szakirányú továbbképzés szakfelelőse.

Időpont: 2017. május 17. (szerda) 16:30-19.00
Helyszín: PPKE-JÁK (1088 Budapest, Szentkirályi u. 28.)     

Program

16:00-16:30 Regisztráció, vendéglátás
16:30 Felvezető előadás:  A környezeti felelősségről a 10 éve hatályos EU irányelv fényében  Előadó: Prof. Dr. Bándi Gyula a jövő nemzedékek érdekeinek védelmét ellátó ombudsman helyettes, a környezetvédelmi szakjogász továbbképzés szakfelelőse
17:30 Műhely-beszélgetés az elhangzottakról, lehetőség nyílik a kérdésfeltevésre
18:00-19.00 Büfé, közben folytatódik a kötetlen eszmecsere

A törzsasztalon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött (A vendégek elsősorban szakjogász öregdiákok és az intézet, illetve az egyetem oktatói)

Jelentkezés a https://form.jotformpro.com/71151954651961 oldalon lehetséges. Határidő: május 11.  A Törzsasztal Facebook eseményére itt igazolhat vissza.

Szeretettel várjuk!