Pázmány Kártya igénylés

Pázmány Kártya igényléséhez kattintson a képre!

Pázmány kártya

Egyetemünk által bevezetett Pázmány Kártyaprogram keretében minden je­len­legi és egykori hallgatónk, valamint ok­ta­tó, nem ok­ta­tó mun­ka­tár­sunk jo­go­sult kártyaigénylésre, mely té­rí­tés­men­te­sen igényel­hető.

A Pázmány Kártyatulajdonosok szá­má­ra le­he­tő­ség nyílik a Pázmány Kártya­partnerek által kínált kedvezmények igénybevételére.

Bővebb információ: Pázmány Kártya

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális alap társfinanszírozásával valósul meg.

Vizkelety András köszöntése

PPKE BTK | 2011. október 18. | BTK | hírek

Vizkelety András akadémikus, a PPKE BTK professor emeritusa, a Germanisztikai Intézet alapítója és első tanszékvezetője idén ünnepelte 80. születésnapját. Egykori és jelenlegi munkatársai, tanítványai és tisztelői október 3-án köszöntötték bensőséges ünnepség keretében az MTA székházában.

Az ünnepség keretében került sor az ez alkalomra összeállított ünnepi kötet átadására is. A Szent István Társulatnál megjelent „Ad fontes” című tanulmánykötet, melyet a Gemanisztikai Intézet munkatársai, Berzeviczy Klára, Jónácsik László és Lőkös Péter állítottak össze Sarbak Gábor közreműködésével, Vizkelety András több mint ötven éves tudományos pályafutásának publikációiból válogat.

Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás. Legyen Ön az első!