Pázmány Kártya igénylés

Pázmány Kártya igényléséhez kattintson a képre!

Pázmány kártya

Egyetemünk által bevezetett Pázmány Kártyaprogram keretében minden je­len­legi és egykori hallgatónk, valamint ok­ta­tó, nem ok­ta­tó mun­ka­tár­sunk jo­go­sult kártyaigénylésre, mely té­rí­tés­men­te­sen igényel­hető.

A Pázmány Kártyatulajdonosok szá­má­ra le­he­tő­ség nyílik a Pázmány Kártya­partnerek által kínált kedvezmények igénybevételére.

Bővebb információ: Pázmány Kártya

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális alap társfinanszírozásával valósul meg.

Pázmányos családi akadályverseny és alumni találkozó a Vadasparkban

Admin | 2018. július 14. | hírek

14 július

A májusi Alumni-napok sikerét látva, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem ismét szeretettel meghívja minden kedves a Bölcsészet- és Társadalomtudományi, illetve a Hittudományi Karon végzett, egykori hallgatóját a #szupercsalád: Nyomozás és akadályverseny Pázmányos családoknak a Budakeszi Vadasparkban eseményre!

Helyszín: Budakeszi Vadaspark

A májusi Alumni-napok sikerét látva, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem ismét szeretettel meghívja minden kedves Bölcsészet- és Társadalomtudományi, illetve Hittudományi Karon végzett, egykori hallgatóját a #szupercsalád: Nyomozás és akadályverseny Pázmányos családoknak a Budakeszi Vadasparkban eseményre!

Időpont: 2018.07.14, szombat
11.00-15.00 Nyomozás és akadályverseny a helyszínen ismertetettek szerint

Helyszín: Budakeszi Vadaspark (Budapest, Budakeszi út 0210/12, 2092)
2 felnőtt számára tudunk ingyenes belépést biztosítani, a regisztrációs felületen pedig jelezni lehet, hogy hány gyermek számára igényelnének kiegészítő gyermekjegyet. A jegyek beérkezési sorrend alapján kerülnek kiosztásra.

Jelentkezési határidő: 2018.07.13. 12.00.

A jelentkezés akkor tekinthető érvényesnek, ha arról visszaigazoló levelet kaptak a megadott email címre, így kérjük, hogy a programra való érkezés előtt feltétlenül győződjenek meg arról, hogy megérkezett Önökhöz a visszaigazolás.

Szeretnénk felhívni a figyelemét, hogy 2018. május 25-én megváltoznak Európában az adatkezelés szabályai. A PPKE Alumni számára kiemelten fontos a személyes adatok védelme, ezért az új egységes európai adatvédelmi szabályozás (GDPR) szerint került kialakításra a 2018.07.14-én megrendezésre kerülő alumni találkozó adatkezelési tájékoztatója. Az adatkezelési tájékoztató itt érhető el. A jelentkezéssel egyúttal ezen megismeréséről, megértéséről és tudomásul vételéről nyilatkozik. Emellett szeretnénk jelezni, hogy az eseményen fotódokumentáció készül, mely népszerűsítési célból és pályázati feltételek teljesítéséhez megosztásra kerülhet a Facebook közösségi oldalon, kiadványokban és egyéb, alumni célokat szolgáló oldalon. Az Egyetem a rendezvényen résztvevő és 16 évet be nem töltött fiatalkorú adatait csak akkor kezeli, amennyiben hozzájárulást a gyermek feletti, szülői felügyeletet gyakorló személy adta meg vagy engedélyezte.

Köszönjük megértésüket, szeretettel várjuk Önöket ismét!
Üdvözlettel,
Pázmány Alumni