Öregdiákok

Pázmány Kártya igénylés

Pázmány Kártya igényléséhez kattintson a képre!

Pázmány kártya

Egyetemünk által bevezetett Pázmány Kártyaprogram keretében minden je­len­legi és egykori hallgatónk, valamint ok­ta­tó, nem ok­ta­tó mun­ka­tár­sunk jo­go­sult kártyaigénylésre, mely té­rí­tés­men­te­sen igényel­hető.

A Pázmány Kártyatulajdonosok szá­má­ra le­he­tő­ség nyílik a Pázmány Kártya­partnerek által kínált kedvezmények igénybevételére.

Bővebb információ: Pázmány Kártya

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális alap társfinanszírozásával valósul meg.

DR. ÁDÁNY TAMÁS

JÁK Admin | 2012. március 16. | JÁK | öregdiákok

2000-ben végzett a JÁK-on jogászként

Diploma után a JÁK Nemzetközi Közjogi Tanszékére került, ahol azóta is oktatóként dolgozik. Nemzetközi kapcsolatokból mesterfokozatot másfél évvel később, Milánóban szerzett. Egyetemi munkája mellett hosszabb-rövidebb ideig kutatói illetve előadói állásokat töltött be a Miniszterelnöki Hivatalban és az Igazságügy Minisztériumban. Rendszeresen ad elő külföldi partneregyetemeinken, többek között Lengyelországban, Litvániában, Hollandiában, tárgyjegyző volt a University of San Francisco budapesti programjában. PhD értekezését a nemzetközi büntetőbíróságok eljárásából summa cum laude védte meg, kutatásai emellett a nemzetközi emberi jogokra, a nemzetközi környezetvédelmi jogra és az információs társadalom szabályozásának vizsgálatára terjednek ki.