Öregdiákok

Pázmány Kártya igénylés

Pázmány Kártya igényléséhez kattintson a képre!

Pázmány kártya

Egyetemünk által bevezetett Pázmány Kártyaprogram keretében minden je­len­legi és egykori hallgatónk, valamint ok­ta­tó, nem ok­ta­tó mun­ka­tár­sunk jo­go­sult kártyaigénylésre, mely té­rí­tés­men­te­sen igényel­hető.

A Pázmány Kártyatulajdonosok szá­má­ra le­he­tő­ség nyílik a Pázmány Kártya­partnerek által kínált kedvezmények igénybevételére.

Bővebb információ: Pázmány Kártya

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális alap társfinanszírozásával valósul meg.

Pázmányos csoportok a közösségi oldalakon

Admin | 2018. szeptember 4. | öregdiákok

Egy válogatással szeretnénk kedveskedni egykori hallgatóinknak a Facebook közösségi oldalon fellelhető pázmányos csoportokról!

Pázmány Klub

A legaktívabb BTK-s öregdiák csoport, melyben több nagysikerű találkozót sikerült megszervezni.
Több alkalomra is sor került, többek között az Építész Pincében és a Grundon, ahol több száz hallgató jelent meg, főként a 90-es években a Pázmány Bölcsészkarára jártak közül, de a találkozók népszerűségét bizonyítja, hogy ez a csoport tudta eddig leghatékonyabban megmozdítani a korábbi és későbbi korosztályokat is. 2012. április 13-án a PPKE BTK-val együttműködve került megszervezésre az Öregdiák Találkozó 2012 rendezvény.

Pázmányos Alapító Atyák-Anyák

Ez a BTK-s alumni csoport Földvári Oláh Csaba szervezésében jött létre 2011-ben. Célja, hogy azokat az őspázmányos bölcsészeket fogja össze, akik még a Ménesi út 27-ben kezdték meg tanulmányaikat.

A csoport 2011 április első napján tartotta alakuló összejövetelét Budapesten a Szlovák Sörözőben, ahol körülbelül 200 olyan volt hallgató jelent meg, akik joggal nevezhetik magukat "alapítóknak", hiszen egyetemünk újraalapításánál jelen voltak. A társaság még megalakulásának évében, decemberben egy újabb nagy létszámú találkozót szervezett a Picasso Point szórakozóhelyen.

Pázmány Péter Katolikus Egyetem, Jog- és Államtudományi Kar (2000-2005)

A csoportot 2016-ban alapították, és a 2000 és 2005 között JÁK-ra járt hallgatókat fogja össze.

PPKE-ITK Alumni

Egykori ITK-s hallgatók LinkedIn csoportja.