Állások, ösztöndíjak

Pázmány Kártya igénylés

Pázmány Kártya igényléséhez kattintson a képre!

Pázmány kártya

Egyetemünk által bevezetett Pázmány Kártyaprogram keretében minden je­len­legi és egykori hallgatónk, valamint ok­ta­tó, nem ok­ta­tó mun­ka­tár­sunk jo­go­sult kártyaigénylésre, mely té­rí­tés­men­te­sen igényel­hető.

A Pázmány Kártyatulajdonosok szá­má­ra le­he­tő­ség nyílik a Pázmány Kártya­partnerek által kínált kedvezmények igénybevételére.

Bővebb információ: Pázmány Kártya

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális alap társfinanszírozásával valósul meg.

Campus Mundi: szakmai gyakorlati ösztöndíj

Admin | 2017. március 31. | állások, ösztöndíjak

Ha már az egyetem alatt szeretnél értékes szakmai gyakorlatot szerezni külföldön és tapasztalt pályakezdőként kilépni a munkaerőpiacra, akkor jelentkezz külföldi szakmai gyakorlatra a Campus Mundival! Részletek a cikkben.

A Tempus Közalapítvány a Campus Mundi – felsőoktatási mobilitási és nemzetköziesítési program (EFOP-3.4.2-VEKOP/15-2015-00001) projekt keretében ösztöndíjpályázatot hirdet 2017. június 1. és 2018. szeptember 30. között megvalósítható külföldi szakmai gyakorlat támogatására felsőoktatási hallgatók számára. A pályázat célja, hogy a hallgató a külföldi fogadó intézménynél teljesített szakmai gyakorlata alatt tanulmányaihoz szorosan kötődő szakmai tapasztalatokat, kompetenciákat és készségeket szerezzen, melyek hazatérését követően a magyar munkaerőpiacon való elhelyezkedésben előnyt biztosítanak.

Az ösztöndíjra a mostani kiírás alapján 2017. július 31-ig folyamatosan pályázhatnak a hallgatók.

Ha nem szeretnél lemaradni az új információkról, csatlakozz a Campus Mundi Facebook-eseményéhez az alábbi linkre kattintva. Amennyiben érdekelnek az ösztöndíj megpályázásához kapcsolódó további tudnivalók, látogass el a Campus Mundi oldalára.

Sikeres pályázást kívánunk!

Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás. Legyen Ön az első!