Pázmány Kártya igénylés

Pázmány Kártya igényléséhez kattintson a képre!

Pázmány kártya

Egyetemünk által bevezetett Pázmány Kártyaprogram keretében minden je­len­legi és egykori hallgatónk, valamint ok­ta­tó, nem ok­ta­tó mun­ka­tár­sunk jo­go­sult kártyaigénylésre, mely té­rí­tés­men­te­sen igényel­hető.

A Pázmány Kártyatulajdonosok szá­má­ra le­he­tő­ség nyílik a Pázmány Kártya­partnerek által kínált kedvezmények igénybevételére.

Bővebb információ: Pázmány Kártya

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális alap társfinanszírozásával valósul meg.

Történelem emelt szintű érettségi felkészítő Pázmányos diákok szervezésében

Nagy Olivér Péter | 2011. június 6. | hírek

Tisztelt Öregdiákunk!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2011. tavaszán megkezdte működését a "Gradus ad Facultatem" elnevezésű öntevékeny hallgatói csoportunk a Jog- és Államtudományi Karon. Karunk hallgatói az érintett tanszékek oktatóinak szakmai felügyelete mellett a 2011/2012. tanév szeptemberétől képzést szerveznek, melynek keretében az emelt szintű történelem érettségire készítik fel a felvételizni szándékozókat. A képzés tanóráit oktató kollégáink, a szemináriumokat pedig az általuk kiválogatott és felkészített hallgatóink tartják majd. Toborzókörútjuk során a szervezők eddig mintegy 40 budapesti és Budapest környéki középiskolát kerestek fel, ennek köszönhetően már most nagy az érdeklődés a felkészítő iránt. 
A csoport a Deák Ferenc Intézettel együttműködve tevékenykedik.

A jelentkezés megkezdődött, a szervezők honlapján (www.gradus.jak.ppke.hu ) találhatnak információkat és jelentkezési lapot.
Amennyiben gyermeke, rokona, tanítványa jövőre érettségizik, hívja fel erre a lehetőségre ffigyelmét!

Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás. Legyen Ön az első!