Öregdiákok

Pázmány Kártya igénylés

Pázmány Kártya igényléséhez kattintson a képre!

Pázmány kártya

Egyetemünk által bevezetett Pázmány Kártyaprogram keretében minden je­len­legi és egykori hallgatónk, valamint ok­ta­tó, nem ok­ta­tó mun­ka­tár­sunk jo­go­sult kártyaigénylésre, mely té­rí­tés­men­te­sen igényel­hető.

A Pázmány Kártyatulajdonosok szá­má­ra le­he­tő­ség nyílik a Pázmány Kártya­partnerek által kínált kedvezmények igénybevételére.

Bővebb információ: Pázmány Kártya

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális alap társfinanszírozásával valósul meg.

Both Miklós

PPKE BTK - Szilvay Gergely interjúja | 2013. január 29. | BTK | öregdiákok

Both Miklós (1981) autodidakta módon tanult meg gitározni, többek közt Jimi Hendrixet játszva. A PPKE-BTK-n tanult esztétika-kommunikáció szakon. Játszott a VHK-ban, a Kárpát Möbiuszban, első saját zenekara a Magura Napotvet, majd csak Magura volt. Később játszott a Barbaroban is. 2004-ben alapította meg a Naprát, amelynek eddig két lemeze jelent meg (Jaj, a világ!, 2007 – Fonogram-díjas; Holdvilágos, 2010). 2009-ben a Hangzó Helikon sorozat felkérésére készült Radnóti Miklós versmegzenésítéséért Budai-díjjal jutalmazták. 2012-ben alapította meg a Both Miklós Folkside projektet. A zenekar tagjai: Lukács Miklós (cimbalom), Szokolay Dongó Balázs (fúvós), Dés András (ütőhangszerek) és Novák Csaba (bőgő). A Rendhagyó Prímástalálkozó állandó szólistája. Saját bevallása szerint gitárzenéket nem hallgat, leginkább a klasszikusok és a népzene érdekes a számára.