Pázmány Kártya igénylés

Pázmány Kártya igényléséhez kattintson a képre!

Pázmány kártya

Egyetemünk által bevezetett Pázmány Kártyaprogram keretében minden je­len­legi és egykori hallgatónk, valamint ok­ta­tó, nem ok­ta­tó mun­ka­tár­sunk jo­go­sult kártyaigénylésre, mely té­rí­tés­men­te­sen igényel­hető.

A Pázmány Kártyatulajdonosok szá­má­ra le­he­tő­ség nyílik a Pázmány Kártya­partnerek által kínált kedvezmények igénybevételére.

Bővebb információ: Pázmány Kártya

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális alap társfinanszírozásával valósul meg.

Idén 10 évesek

JÁK Admin. | 2012. április 14. | JÁK | öregdiákok

A 2002-es évfolyam találkozik ősszel

Öregdiák csoportot hoz létre a 10 éve a JÁK-on végzett évfolyam, és szerveződik a 10 éves alumni találkozó, amit őszre terveznek. Információ a szervező dr. Pomeisl Andrásnál, sartogrilu@citromail.hu   email címen. 

tovább

Pázmány Klub

PPKE BTK | 2012. március 28. | BTK | öregdiákok

A legaktívabb Öregdiák csoport, amelyet Wildner Ágost és Kükedi Tamás hozott létre. A kilencvenes évek végén a HÖT elnöki tisztségét betöltő szervezők hatalmas sikerű találkozókat szerveztek.

Az Építész Pincében, a Grundon több száz hallgató jelent meg, főként a 90-es években a Pázmány Bölcsészkarára jártak közül, de a találkozók népszerűségét bizonyítja, hogy ez a csoport tudta eddig leghatékonyabban megmozdítani a korábbi és későbbi korosztályokat is. 2012. április 13-án a PPKE BTK-val együttműködve szervezik az Öregdiák Találkozó 2012 rendezvényt a Silenus Pub szórakozóhelyen, Budapesten. A csoportnak több kiemelkedően aktív tagja van, akik tapasztalatukkal és szakértelmükkel…

tovább

Pázmányos Alapító Atyák és Anyák

PPKE BTK | 2012. március 28. | BTK | öregdiákok

Ez az alumni csoport Földvári Oláh Csaba szervezésében jött létre 2011-ben. Célja, hogy azokat az ős-pázmányos bölcsészeket fogja össze, akik még a Ménesi út 27-ben kezdték meg tanulmányaikat.

A csoport 2011 április első napján tartotta alakuló összejövetelét Budapesten a Szlovák Sörözőben, ahol körülbelül 200 olyan volt hallgató jelent meg, akik joggal nevezhetik magukat "alapítóknak" hiszen egyetemünk újraalapításánál jelen voltak. A facebookon szerveződő  társaság, még megalakulásának évében, decemberben egy újabb nagy létszámú találkozót szervezett a Picasso Point szórakozóhelyen. nevükhöz fűződik a Pázmányos Emlékregiszter oldal megalapítása és tartalmának fejlesztése is.

tovább

Pázmányos Emlék Regiszter (Per)

PPKE BTK | 2012. március 28. | BTK | öregdiákok

A Pázmányos Emlék Regiszter facebook oldalt Földvári-Oláh Csaba hozta létre azzal a nemes céllal, hogy az öregdiákok magántulajdonában található képek itt közkinccsé válhassanak.

Az oldalt egyre többen fejlesztik és adják hozzá lassan már archívnak minősülő, gyakran történelmi jelentőségű fényképfelvételeiket.

Az ötletgazda már pázmányos éveiben is híres volt kiváló szervezéseiről, de alumnusként is jeleskedik a Pázmányos Alapító Atyák és Anyák közösség megalakításával, akik már több sikeres találkozót is szerveztek a megalakulás évében, 2011-ben.

 

Tovább a Per oldalára

tovább