A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális alap társfinanszírozásával valósul meg.

Pázmányos csoportok a közösségi oldalakon

Admin | 2018. szeptember 4. | öregdiákok

Egy válogatással szeretnénk kedveskedni egykori hallgatóinknak a Facebook közösségi oldalon fellelhető pázmányos csoportokról!

Pázmány Klub

A legaktívabb BTK-s öregdiák csoport, melyben több nagysikerű találkozót sikerült megszervezni.
Több alkalomra is sor került, többek között az Építész Pincében és a Grundon, ahol több száz hallgató jelent meg, főként a 90-es években a Pázmány Bölcsészkarára jártak közül, de a találkozók népszerűségét bizonyítja, hogy ez a csoport tudta eddig leghatékonyabban megmozdítani a korábbi és későbbi korosztályokat is. 2012. április 13-án a PPKE BTK-val együttműködve került megszervezésre az Öregdiák Találkozó 2012 rendezvény.

Pázmányos Alapító Atyák-Anyák

Ez a BTK-s alumni csoport Földvári Oláh Csaba szervezésében jött létre 2011-ben. Célja, hogy azokat az őspázmányos bölcsészeket fogja össze, akik még a Ménesi út 27-ben kezdték meg tanulmányaikat.

A csoport 2011 április első napján tartotta alakuló összejövetelét Budapesten a Szlovák Sörözőben, ahol körülbelül 200 olyan volt hallgató jelent meg, akik joggal nevezhetik magukat "alapítóknak", hiszen egyetemünk újraalapításánál jelen voltak. A társaság még megalakulásának évében, decemberben egy újabb nagy létszámú találkozót szervezett a Picasso Point szórakozóhelyen.

Pázmány Péter Katolikus Egyetem, Jog- és Államtudományi Kar (2000-2005)

A csoportot 2016-ban alapították, és a 2000 és 2005 között JÁK-ra járt hallgatókat fogja össze.

PPKE-ITK Alumni

Egykori ITK-s hallgatók LinkedIn csoportja.