Pázmány Kártya igénylés

Pázmány Kártya igényléséhez kattintson a képre!

Pázmány kártya

Egyetemünk által bevezetett Pázmány Kártyaprogram keretében minden je­len­legi és egykori hallgatónk, valamint ok­ta­tó, nem ok­ta­tó mun­ka­tár­sunk jo­go­sult kártyaigénylésre, mely té­rí­tés­men­te­sen igényel­hető.

A Pázmány Kártyatulajdonosok szá­má­ra le­he­tő­ség nyílik a Pázmány Kártya­partnerek által kínált kedvezmények igénybevételére.

Bővebb információ: Pázmány Kártya

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális alap társfinanszírozásával valósul meg.

Power Fitness edzőtermek - Pázmány Kártya elfogadóhely

Admin | 2018. március 14. | kedvezmények

Újabb hellyel bővült a Pázmány Kártya elfogadóhelyek listája: immár a Power Fitness edőtermekben is érvényesíthető a Tulajdonosok részére nyújtott kedvezmény! Hadd mutassuk be legújabb partnerünk, a Toplive Hungary szolgáltatásait.

A Power Fitness edzőterem 2012-ben nyitotta meg kapuit, és célja az volt, hogy a hobbisportolóktól a versenyzőkig mindenki megtalálja a felkészüléséhez szükséges eszközöket. Azóta Budapest több pontján létesültek termek, a Kártyatulajdonosok a Power Fitness 1-ben és a Power Fitness 3-ban részeülhetnek kedvezményekben.

Miben különbözik a Power Fitness 1 és a Power Fitness 3?

A Power Fitness 1-ben a hobbysportolóktól a versenyzőkig, mindenki megtalálhatja a felkészüléshez szükséges eszközöket, hiszen a cég kiemelt figyelmet szentelt a géppark összeállításakor a minőségre a hatékony és változatos edzés érdekében.

A Power Fitness 3-at inkább azoknak ajánljuk, akik a csoportos órákon kipróbálnák magukat a crosstraining vagy a TRX világában.

Miben különbözik az izomépítés a funkcionális edzés?

A klasszikus izomépítő súlyzós gyakorlatok inkább az izolált izomzatainkat veszik célba. A funkcionális edzéseken ezzel szemben olyan eszközöket, illetve gyakorlatokat kombinálnak, amik segítségével fejleszthetőek a mindennapi mozdulatoknál jól hasznosítható izmok. A hagyományos edzésekhez képest emellett a funkcionális edzés során komolyabb terhelést kap a szervezet keringési rendszere, aminek segítségével állóképességünk nagymértékben javítható.

Milyen kedvezmények vehetők igénybe?

A Power Fitness 1-ben a napi jegyre, a diák havi bérletre, és a felnőtt havi bérletre 50%, a Power Fitness 3-ban napi jegyre, a diák havi bérletre, és a felnőtt havi bérletre 30% kedvezmény jár az érvényes Pázmány Kártya felmutatásakor.

Jó edzést kívánunk minden kedves Kártyatulajdonosnak!

Elérhetőségek:

Power Fitness 1
http://powerfitness1.hu/
https://www.facebook.com/powerfitnessbudapest

1086 Bp., Szigony u. 13.
06204163690
 

Power Fitness 3
http://powerfitness3.hu/
https://www.facebook.com/powerfitnessbudapest3/
1086 Bp., Baross u. 104.
06204163690